Andre tilbud

Er du interesseret i at vide mere om forskningen på DTU Fysik, så kom til et af vores mange spændende arrangementer. Hvis du bare er almindeligt interesseret i fysik, så besøg os til Forskningens Døgn eller på Folkeuniversitetet.

Fysikaften

Fysikaften afholdes ca. seks gange om året for de Fysik og Nanoteknologistuderende samt medarbejdere ved DTU Fysik. Ved hver fysikaften er der et fagligt foredrag, hvor en af instituttets forskere fortæller om sin forskning efterfulgt af rundvisning i vores laboratorier.

Læs mere om Fysikaften.

Forskningens Døgn

Besøg DTU Fysik og Nanoteket i forbindelse med den årlige landsdækkende begivenhed Forskningens Døgn, som finder sted i foråret.

Læs mere om Forskningens døgn på DTU's hjemmeside

Læs mere på Forskningens Døgns egen hjemmeside

Folkeuniversitetet

Forskerne fra DTU Fysik deltager i mange spændende eksterne arrangementet. I efteråret 2014 kan du bla. møde flere af dem på Folkeuniversitetet i København og i Foreningen for Naturlærens Udbredelse. Læs mere her.

Børnenes Universitet på DTU

Lørdag den 28. september 2013 afholdt DTU for første gang Børnenes Universitet. 500 børn tilbragte en dag med spændende foredrag, forsøg og eksperimenter. Dagen blev arrangeret af DTU Cen, DTU Fysik, DTU Space og DTU Systembiologi. Vi forventer af Børnenes Universitet bliver gentaget i 2014. Du kan følge med og læse mere  på vores hjemmeside og på facebook.