Andre tilbud

Er du interesseret i at vide mere om forskningen på DTU Fysik, så kom til et af vores mange spændende arrangementer. Blandt andet afholder vi fysikdage for gymnasieelever og fysikaftener og sommerskoler for vores studerende. Hvis du bare er almindeligt interesseret i fysik, så besøg os til Forskningens Døgn eller på Folkeuniversitetet.

Fysikaften
Fysikaften afholdes ca. seks gange om året for de Fysik og Nanoteknologistuderende samt medarbejdere ved DTU Fysik. Ved hver fysikaften er der et fagligt foredrag, hvor en af instituttets forskere fortæller om sin forskning efterfulgt af rundvisning i vores laboratorier. Læs mere om Fysikaften

Sommerskoler
Er du studerende og har du lyst til at beskæftige dig med fysik og forskning i sommerferien, så tjek om der er en sommerskole for dig. Sommerskoler på DTU Fysik.

Forskningens Døgn

Oplev DTU Fysik i anledning af det årlige landsdækkende arrangement Forskningens Døgn. Forskningens Døgn afholdes næste gang i foråret 2015. Programmet kommer på siden her i foråret 2015.
Du kan læse om, hvordan Forskningens Døgn forløb på DTU i 2013 her og om Forskningens Døgn generelt her

Folkeuniversitetet
Forskerne fra DTU Fysik deltager i mange spændende eksterne arrangementet. I efteråret 2014 kan du bla. møde flere af dem på Folkeuniversitetet i København og i Foreningen for Naturlærens Udbredelse. Læs mere her.

Børnenes Universitet på DTU
Lørdag den 28. september 2013 afholdt DTU for første gang Børnenes Universitet. 500 børn tilbragte en dag med spændende foredrag, forsøg og eksperimenter. Dagen blev arrangeret af DTU Cen, DTU Fysik, DTU Space og DTU Systembiologi. Vi forventer af Børnenes Universitet bliver gentaget i 2014. Du kan følge med og læse mere  på vores hjemmeside og på facebook.
http://www.fysik.dtu.dk/Uddannelse/Andre-tilbud
21 JULI 2017