DTU Fysik Mekanisk værksted Risø

MVR er en moderne værksteds- og konstruktionsenhed.Med vores faglige og maskinteknologiske kompetencer løser vi alt fra helt simple opgaver til de mere komplicerede projekter - med det formål, at skabe værdi for DTU og DTU’s samarbejdspartnere.

Fra ide til realisering

Værkstedets medarbejdere har oparbejdet et know-how i opgaveløsningen, hvor vi fokuserer på målopfyldelsen komplementært i forhold til projektejer/deltagere, og bidrager med supplerende kompetencer (f.eks. maskiner, CAD og 3D-print).

Når DTU og DTU’s samarbejdspartnere køber MVR’s ydelser, opbygges og udvikles værkstedets knowhow og tekniske udstyr, ved fremstilling af mekaniske specialkomponenter. Vi ser en arbejdsopgave som en investering i værkstedet, og har derfor et naturligt interessefællesskab med opgavestilleren, og vi arbejder altid under fortrolighed på udviklingsopgaver.

Konstruktivt fokus på opgaven

  1. Konstruktiv dialog om opgaven, mål og succeskriterier, hvad er vigtigt?
  2. Hvilke kompetencer og erfaringer kan vi sætte i spil, hvem løser bedst opgaven?
  3. Det færdige resultat – virker det, målopfyldelse er alle glade?
  4. Evaluering og udvikling, hvad skal vi gøre bedre og hvad gjorde vi godt?

MVR har moderne og pålidelige værktøjsmaskiner, men ikke mindst nogle veluddannede medarbejdere, der har stor erfaring i at håndtere de udfordringer, der opstår ved fremstilling af mekaniske komponenter til udviklingsopgaver, forskningsudstyr og prototyper. 

Vi har altid været en del af forskningen - vi samarbejder på tværs af DTU og gerne med eksterne virksomheder – Og vi er glade for de samarbejdsaftaler, vi har opnået gennem DTU Link, der er tovholder på det lokale idéudviklings- og prototypeværksted for udviklings- og spin out projekter.

Har I/du idéen eller opgaven, kan vi nemt blive en del af løsningen – Nærmere oplysninger om løsning af specifikke opgaver kan fås hos Johnny Egtved Jørgensen – tlf.:24213835

Faciliteter på værkstedet

Kontakt

Johnny Egtved Jørgensen
Afdelingschef
DTU Fysik
46 77 52 42