Big Science

Webinarer afløser klassiske arrangementer

onsdag 10 jun 20

Kontakt

Søren Bang Korsholm
Seniorforsker
DTU Fysik
20 64 55 61
BigScience.dk, hvor Søren Bang Korsholm fra DTU Fysik er initiativtager, har gennem april og maj 2020 afholdt en webinarserie som alternativ til de klassiske arrangementer.

Det danske netværk af Big Science-leverandørvirksomheder, BigScience.dk hvor Søren Bang Korsholm fra DTU Fysik er initiativtager og en af drivkræfterne, havde en del arrangementer i kalenderen inden udbruddet af Covid-19 i marts. Alle arrangementer blev aflyst, og de måtte tænke i alternativer for at fortsætte arbejdet med at inspirere danske virksomheder til at deltage i opbygningen af de store europæiske forskningsfaciliteter.

Som erstatning arrangerede BigScience.dk hurtigt en serie på 6 webinarer i foråret for virksomheder, hvor Søren Bang Korsholm trådte til med webinaret ”ITER - Den internationale vej mod fusionsenergi”.

”Her i Corona-tiden kunne vi ikke nå vores 300+ medlemmer med de arrangementer som vi plejer, og derfor opstod idéen med en webinarserie. Der var stor interesse med typisk 15-20 deltagere pr gang.” fortæller Søren Bang Korsholm.

”20. maj fik jeg lejlighed til at fortælle om fusionseksperimentet ITER, som jeg selv arbejder med i min forskning. Jeg havde også bedt den danske virksomhed Polyteknik, om at fortælle om deres kontrakter ved ITER. God inspiration til de andre danske virksomheder, som kvitterede med god respons og spørgsmål.”

BigScience.dk og Søren Bang Korsholm overvejer nu at bruge webinarer som en integreret del af den service, de leverer til leverandørvirksomheder fremover.

Læs mere og se eller gense webinarerne fra BigScience.dk

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.