D. 6. marts 2019 holder vi Virksomhedsdag på DTU Fysik. På Virksomhedsdag kan studerende, der er interesserede i at lave studenterprojekter i samarbejde med virksomheder, møde forskellige virksomheder, der har konkrete projekter, de gerne vil arbejde med studerende om.
Virksomhedsdag er primært målrettet bachelor- og kandidatstuderende ved Fysik- og Nanoteknologiuddannelsen, der er interesserede i at lave studenterprojekter inden for fysik og nanoteknologi i samarbejde med virksomheder. Studerende fra andre relevante studieretninger er også velkomne.
Næste Virksomhedsdag er i marts 2020.
For virksomheder
Som virksomhed kan I præsentere jeres virksomhed og gør reklame for jeres studenterprojekter.
For studerende
Vil du lave bachelor- eller kandidatprojekt i samarbejde med virksomheder, så kom og mød virksomheder, der tilbyder studenterprojekter.
Uddannelsen i Fysik og Nanoteknologi
Bachelorstuderende har typisk haft følgende fag, inden de påbegynder et bachelorprojekt:
Kandidatstuderende er mere specialiserede og udover de ovennævnte fag, kan de kan de have specialiseret sig inden for et af følgende retninger, inden de påbegynder et kandidatprojekt:
- Biofysik og komplekse systemer
- Nano-skala materialefysik
- Nanosystemer
- Optik og fotonik
- Fysik og nanoteknologi for bæredygtighed og energi
- Kvantesystemer
Et bachelorprojekt er normeret til 15-20 ECTS-point og et kandidatprojekt er normeret til 30-35 ECTS-point. Tidsmæssigt svarer 10 ECTS-point til, at de studerende bruger 18 timer pr. uge på projektet.
Læs mere om bacheloruddannelsen i Fysik og Nanoteknologi
Læs mere om kandidatuddannelsen i Fysik og Nanoteknologi